Over de webshop

Almotion is persluchtspecialist met al meer dan 25 jaar ervaring, gevestigd in Elst. Als merkonafhankelijk importeur van persluchtonderdelen en lineaire geleidingen leveren wij alleen de beste producten van A-merken. Als service voor onze klanten hebben wij een webshop geopend. Doet u een bestelling, dan regelen wij dat deze in perfecte staat en helemaal compleet zo snel mogelijk uw kant op komt.

Levertijden

Wij hebben veel artikelen op voorraad, bestelt u deze vandaag dan worden deze dezelfde dag nog naar u opgestuurd. In onze webshop ziet u in het product overzicht bij deze producten de woorden ‘direct leverbaar’ staan. Voor een kleine groep producten geldt een langere levertijd dan dit. Klik hiervoor op het desbetreffende product om de exacte levertijd te bekijken.
Bestelt u meerdere producten met verschillende levertijden dan moet u de langste opgegeven levertijd aanhouden voor uw bestelling.

Verzenden

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij ons pand aan de Nijverheidsweg in Elst. Deze optie is uiteraard kosteloos. Heeft u liever dat we uw bestelling opsturen? Hiervoor worden de volgende verzendkosten* gerekend:

  • € 10,50 – bestelling met een gewicht tot 30 kg
  • € 25,00 – bestelling met een gewicht tussen de 30-40 kg
  • € 69,50 – bestelling met een gewicht tussen de 40-300 kg
  • € 75,00 – bestelling met een afmeting groter dan 195 cm inclusief verpakking
  • €120,00 – bestelling met een afmeting groter dan 195 cm en een gewicht meer dan 100 kg

░ Vandaag voor 12.00 besteld is vandaag nog verzonden! ░

Bovenstaande verzendkosten zijn alleen van toepassing voor verzending in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

* Prijzen zijn exclusief btw. Gewichten zijn inclusief verpakking.

Voor bestellingen onder € 150,00 netto wordt een toeslag van € 12,50 berekend voor kleine orderkosten. Lees meer over dit onderwerp op de pagina verzendkosten.

Dé API importeur van Nederland

Almotion levert als enige in Nederland producten van vooraanstaand persluchtproducent API; Advanced Pneumatic Industries. Dit Italiaanse bedrijf is gespecialiseerd in de productie van persluchtcomponenten van hoge kwaliteit.

Perslucht op maat

Bij Almotion hebben we veel kennis in huis omtrent perslucht. Heeft u een onderdeel op maat nodig? Dat is bij Almotion geen probleem. Zo kunnen wij u ook voorzien van afwijkende afmetingen, speciaal schroefdraad en speciale voetpedalen.
Heeft u een vraag of kunt u wel wat advies gebruiken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen/adviseren u graag!

Lineaire geleidingen

Wij verkopen in de webshop 2 soorten lineaire geleiding: loopwielgeleiding en profielrailgeleiding. Beide zijn ons huismerk geleidingen.
Heeft u een vraag of kunt u wel wat advies gebruiken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen/adviseren u graag!

Geen herroepingsrecht voor zakelijke aankopen

In de toelichting op de Europese Richtlijn Consumentenbescherming is opgenomen dat zakelijke klanten (ook kleine zelfstandige) geen herroepingsrecht hebben.
De Almotion webshop verkoopt alleen aan zakelijke klanten. Hierdoor hebben wij geen herroepingsrecht.