Profielrails hele lengte

Alle bouwgroottes lineaire rails

Wissen

Algemene omschrijving

De profielrails van Lineairtechniek zijn verkrijgbaar in de bouwgroottes 9 t/m 45. Speciaal voor de blokwagen compacte -15- is er een rail compacte -15-.

Onze lineaire rails zijn verkrijgbaar in een standaard lengte of op maat  De standaard lengte is 4.000 mm met uitzondering van de bouwgrootte -9-. Deze is  maximaal 1.600 mm.

Een standaard rail wordt diezelfde dag nog verzonden (mits besteld voor 12.00 uur). Een op maat gemaakte rail wordt altijd één werkdag later verzonden.

Voor advies en exacte levertijd kunt u altijd contact met ons opnemen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakte lineaire rail.

rail op maat

Let op! Lengtetransport wordt maar één keer aangeboden. De tweede keer en vaker geeft een meerprijs die u doorbelast wordt. Indien u bezorging wilt op een bepaalde dag of dagdeel moet u dit expliciet aangeven bij de order. Gevolg is dan wel dat uw levertijd toeneemt.

Eigenschappen

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Merk

Bouwgrootte

, , , , , , ,

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Downloads

Meer informatie over de Profielrails hele lengte van Almotion.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek cilinder het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.