Over ons

Almotion is de enige Nederlandse producent en specialist op het gebied van pneumatiek en lineaire eenheden. Als merkonafhankelijk producent en importeur van een geselecteerd kwaliteitsprogramma A-merken kunnen wij u de beste oplossing kunnen bieden op basis van uw technische toepassing en budget.

Het management van Almotion bestaat uit: Leo de Jager en Leo Peerboom. Zij hebben een brede en diepe kennis opgebouwd door de jarenlange ervaring in de o.a. de machinebouw met aandrijf-uitdagingen en toepassing van pneumatiek en lineaire eenheden. Hierdoor kunnen zij zich met recht specialisten noemen die alle uitdagingen aankunnen. Zij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Het enorme assortiment is zeer divers, en naast onze eigen importlijnen kunnen wij u ook voorzien van alle A-merken producten. Wij richten ons, naast het leveren van een product, ook op advies op maat waar het accent ligt op deskundige en innovatieve totaaloplossingen.

Graag komen wij met u in contact om te kijken wat Almotion voor U kan betekenen.

 

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek ventiel het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.

Advies op maat