Eigen productieAlmotion beschikt over een eigen productieafdeling

Almotion beschikt over een goed uitgeruste werkplaats. Hier produceren wij in eigen beheer lineaire eenheden en een aantal merken ISO-cilinders met een diameter van 32 mm tot en met 125 mm.

Almotion heeft een naast een eigen productie ook een engineeringsafdeling voor het ontwerpen en tekenen van lineaire eenheden. Bij ons kunt u standaardoplossingen verkrijgen, maar wij weten als geen ander dat machines worden gebouwd op specifieke eisen van de klant en dat standaardoplossingen niet altijd voldoen aan de wensen en behoeften. In samenwerking met de klant kunnen we de beste oplossing ontwerpen en optimaal voldoen aan de gestelde wensen en eisen.

eigen productie

Eigen productieafdeling

Onze ruime ervaring op gebied van lineairtechniek passen wij met volledige passie toe op de lineaire eenheden, zo ook op die van u. Graag denken wij met u mee in de mogelijkheden.

U kunt alvast gebruikmaken van onze standaard CAD 3D-tekeningen welke te vinden zijn in Traceparts. Past deze niet helemaal goed in uw industriële machine? Neem contact met ons  engineeringsafdeling op, dan maakt één van onze engineers deze passend voor u.

Wilt u gebruikmaken van de expertise van onze engineers? Dat kan! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.