Snelle leveringBinnen een week de gewenste toepassing in huis

Doordat de productie van lineaire eenheden in eigen beheer is, en we over grote voorraden pneumatische cilinders en toebehoren beschikken.
Zijn wij niet afhankelijk van externe factoren. Hierdoor is een snelle levering gewaarborgd.

Eén van onze speerpunten is zeer snelle levering lineairtechniek of pneumatische oplossing. Door jarenlange ervaringen zorgen we dat de gewenste oplossing of toepassing voor u binnen een week geleverd is. Uiteraard kan het nog sneller met spoedleveringen, ook dit is mogelijk bij Almotion.

loopwielgeleiding inclusief slede in verzendkrat.

Houten verzendkrat klaar voor transport

Voor snelle en betrouwbare levering, zijn goede verpakkingen van uiterst belang. In onze werkplaats produceren wij professionele houten verzendkratten om uw order veilig te laten transporteren en schadevrij bij u af te leveren. Hiervoor berekenen wij alleen de daadwerkelijke kostprijs. Uiteindelijk staan we voor kwaliteit én realiseren wij dit van A tot Z.

Heeft u een lineairtechnische of pneumatische oplossing op korte termijn nodig? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel kunnen helpen. Bel vandaag nog met het Almotion team 085 0491 777 zij staan voor u klaar.