Festo cilinders ISO 15552

Almotion levert compacte cilinders van Festo welke voldoen aan ISO normering 15552.

Lees verder

Er zijn 2 producten gevonden

Festo cilinders ISO 15552

Festo Pneumatic is een Duitse producent van pneumatiek onderdelen voor de machinebouw.

De meest gangbare pneumatische cilinders zijn volgens ISO normering (International Standarisation Organisation). Hierin zijn de buitenmaten vastgelegd.

Diverse ISO normen zijn van toepassing op pneumatiek voor cilinders zijn dat de 15552, 21287, 6432.

ISO 15552 is voor diameters van 32 t/m 320 mm. De DNC serie pneumatiek cilinders is volgens ISO 15552 en is sinds 2005 de meest verkochte luchtcilinder van Festo. De opbouw van deze DNC cilinder is eenvoudig maar zeer doeltreffend. De aluminium cilinderbuis is geextrudeerd. De zuigerstang van hard verchroomd staal en de pneumatiek pakkingen van PU. Deze polyurethaan afdichtingen geven een lange levensduur en in combinatie met het juiste vet kan dit ook zonder smering van de perslucht. De DNC serie luchtcilinder wordt door Festo sinds 2015 stap voor stap vervangen door de DNC-B en DNG serie. Standaard heeft de DNC Festo luchtcilinder pneumatisch instelbare eindbuffering. Dit is de zogenaamde PPV uitvoering.

De DSN persluchtcilinder is leverbaar in een enkelwerkende uitvoering. Er wordt dan een E in de type codering verwerkt. ADN wordt dan dus AEN.

Wenst u advies voor deze Festo cilinders met ISO normering 15552? Onze adviseurs staan klaar voor al uw vragen. Neem contact op.