Meervoudige geluidsdemper

Meervoudige geluidsdemper

Algemene omschrijving

Meervoudige geluidsdemper

Type: CSC1
Werkdruk: 0 ÷ 12 bar
Werktemperatuur: -20℃  ÷ + 70℃

De uitlaattransporteur is een handig en praktisch hulpmiddel om te gebruiken wanneer meerdere uitlaten (van een of meer machines)
naar slechts één geluiddempingselement moeten worden getransporteerd; de uitlaattransporteur houdt in vergelijking met de traditionele geluiddemper,
de werkplek schoon omdat de olie die door de plant wordt verneveld niet in de lucht wordt afgevoerd. De verschillende buizen van verschillende machines zijn met voor gemonteerde push-in fittingen verbonden met de bovenzijde van de afvoerband.
(vrouwelijke 1” draad kan ook worden gebruikt.) De met olie vermengde lucht stroomt in de respectievelijke kamer die is verbonden met
een aansluiting en in een dik aluminium draadfilter dat de lucht van de olie scheidt en deze tegenhoudt.
De lucht gaat door de filter en stroomt dan door naar buiten naar een tweede filter van gesinterd brons dat de hele omtrek van de transportband bedekt,
terwijl de olie naar een vat eronder valt, kan dat worden geleegd door een handmatige uitlaat aan de onderkant van de transportband.

 

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Downloads / Technische informatie

Download meer informatie over de Meervoudige geluidsdemper van Almotion.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek ventiel het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.