Almotion op de techniekbeurs Hannover Messe 2023

Werelds meest toonaangevende technologiebeurs

Vandaag 17 april is de belangrijkste industriële technologiebeurs ter wereld geopend voor het publiek. Deze vindt plaats in de Hannover Messe Duitsland en eindigt op 21 april. Een internationaal platform waar bedrijven uit de hele wereld hun technologieën en productinnovaties presenteren. Voor de nieuwe generatie jongeren is dit een unieke kans om kennis te maken met de wereld van de industrie. Of u nu een exposant, startup, gebruiker, sprekers of investeerder bent, de wereld van techniek veranderd met de dag. Van Kunstmatige intelligentie om productiesystemen te analyseren tot de voordelen van plastic. Vijf beursdagen is er op technisch gebied van alles te beleven.

Almotion is als lineairtechniek specialist natuurlijk ook aanwezig op deze technologiebeurs. Als enige producent van lineaire eenheden in Nederland presenteren wij onze nieuwe lineaire eenheden de LTY200 en de RVS LTi45 / LTi60 serie.

 • Lineaire geleiding LTY200
  Een brede lineaire unit van top kwaliteit.
  Profielen van 80 x 200mm.
  Dubbel getande riem AT10 met een breedte van 32 mm
  Extra zware belasting mogelijk.
  Ontwikkeld door onze eigen engineeringsafdeling.
 • Lineaire geleiding RVS serie LTi45 / LTi60
  Alle componenten in RVS
  Robuuste open lineaire railgeleiding met een profiel van 45 of 60 mm.
  FDA goedgekeurde blauwe getande riem AT10 geschikt voor de voedingsindustrie.
  Loopwielgeleiding bestand tegen zware vervuiling.
  Eenvoudig schoon te maken (Easy Clean).
  Ontwikkeld door onze eigen engineeringsafdeling.

Met meer dan 30 jaar ervaring en een eigen engineeringsafdeling voorzien wij machinebouwers van lineairtechniek in de hele wereld in diverse sectoren.
Kunt u niet wachten tot de Hannover Messe voorbij is en wenst u nu al informatie of advies voor uw applicatie? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mailbericht.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de Hannover Messe zelf. Almotion zorgt voor gratis toegang tot de beurs. U vindt Almotion in Hal 007 stand A27

Een kleine impressie
Hannover Messe 2023