Almotion op TV!

Deze maand is een bijzondere maand voor Almotion. Op zondag 21 februari om 10:00 uur maakt Almotion namelijk haar televisie-debuut! Almotion is te zien bij De Barometer op RTLZ!

De Barometer heeft ons uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. In dit populaire televisieprogramma wordt het succesverhaal van Almotion met andere ondernemers gedeeld. Wij doen mee aan het programma om te laten zien wie wij zijn, we vertellen u de ins en outs over Almotion, maar voornamelijk doen wij mee om andere kijkers met onze passie voor lineairtechniek te inspireren.

Behind the scenes

In januari is de filmcrew van De Barometer bij ons geweest om het bedrijf en de mensen te filmen. Uiteraard hebben wij hier al leuke kiekjes van en delen we deze graag met u.

Filmdag Almotion  Filmdag Almotion 3

Filmdag Almotion 2  Filmdag Almotion 4

Gaat dat zien: Almotion bij De Barometer op zondag 21 februari om 10.00 uur op RTLZ. Ben je zondag 21 februari niet in de gelegenheid om de uitzending te volgen? Geen probleem! De uitzending wordt namelijk een aantal keer herhaald. Namelijk op de dinsdag 23 februari om 15.30 uur, donderdag 25 februari om 07.30 uur en zaterdag 27 februari om 16.00 uur.

Op onze producten pagina vindt u al onze producten welke wij op voorraad hebben.

productenpagina