Compacte vacuüm ejector inclusief zuignap

Almotion is leverancier van vacuümtechniek. Wij leveren o.a. vacuümejectoren, bijna alle soorten zuignappen, vacuüm filters, digitale drukschakelaars en natuurlijk complete energiebesparende vacuümsystemen. Graag informeren wij u over de nieuwe compacte vacuümejector van SMC. Deze vacuümejector is erg compact en is standaard voorzien van een zuignap. Deze nieuwe ZHP-serie is zeer eenvoudig te monteren en is voorzien van compacte inbouwmaten. Ook is deze ZHP-serie erg onderhoudsvriendelijk. De unit heeft een unieke vergrendeling waarmee de zuignap simpel met één handeling is te vervangen. Hiermee wordt veel onderhoudstijd gewonnen en de machine staat minder lang stil. Ook behoeft deze compacte vacuümunit weinig onderhoud.

De verbeterde dubbeltrapsejector zorgt voor een zeer effectieve manier van vacuüm creëren. De vacuümflow is hierdoor met ± 50% toegenomen en het luchtverbruik is met ± 30% afgenomen. Ook neem de ‘vervuiling’ af door het gebruik van een geïntegreerd filter en er is een geluidsafname door toepassing van een geïntegreerde demper. De binnenzijde van de zuignap is voorzien van een zeef om opzuigen van externe ‘vervuiling’ te voorkomen en zorgt ervoor dat uw machine langer meegaat.

Deze compacte ejector met zuignap is zeer geschikt voor handling applicaties. Deze oplossing van SMC bediend de groeiende vraag naar compacte vacuümunits.

Specificaties Compacte Ejector vacuümzuignap

Natuurlijk leveren wij ook  vacuümunits van andere merken zoals:

  • Airbest
  • Festo
  • Morali
  • Schmalz