Lineairtechniek in de semiconductorindustrie

Deze week mogen we weer een mooie set van LT80 lineaire units uitleveren aan een machinebouwer in de semiconductorindustrie. Maar liefst 10 stuks lineaire units van onze LT80 serie worden gebruikt in een liftsysteem. Deze serie LT80 units zijn voorzien van speciale eindkappen, speciaal op klantwens gemaakt.

Door dit scharnierdeel te integreren in de eindkap is de inbouwmaat veel kleiner geworden en het aantal componenten in de machine gereduceerd. Deze Lt80 units worden al langer door deze klant met specifieke wensen toegepast in de hoogwaardige machines en hebben zich bewezen als robuuste en betrouwbare lineaire modules.

LT80 eindkappen LT80 - lineairtechniek Almotion

LT80 speciale eindkappen

Lineaire eenheid LT80

Onze lineaire unit van de LT80 serie is een compacte en semi-gesloten lineaire eenheid. De breedte van het profiel is 80mm. De unit bevat een interne kogelomloop rail geleiding met een bouwgrootte -20-. Dit is speciaal voor zware belastingen. Dit lineaire geleidingssysteem is tandriem aangedreven met het tandriemtype 32 AT10. Daarnaast zijn er diverse montage toebehoren standaard verkrijgbaar.

Zoals u ziet kunnen wij deze lineaire units op maat voor u maken. Speciale wensen en eisen kunnen wij toepassen.

Bent u op zoek naar een speciale unit op maat gemaakt voor u applicatie?

Productinformatie LT80