Nieuwsoverzicht oktober 2019

News, news, news!

De afgelopen weken waren weer enerverend bij Almotion. Om te beginnen; in week 41 had Almotion een dubbeldate! Wij waren namelijk aanwezig op 2 vakbeurzen; zowel de Metavak in Górinchem als op de Motek in Stuttgart. Graag kijken we met u even terug naar deze succesvolle beurzen. Daarnaast hebben wij lineairtechniek mogen leveren aan de induction heating branche, bakken we patatjes en laten wij u graag onze 42 meter lange lineaire unit zien. Ook is er nog een nieuwe pneumatische cilinder van A.P.I. Lees het hier.

Dubbel Date: Metavak én Motek

Twee weken geleden had Almotion een dubbel date. Wij waren namelijk aanwezig op twee beurzen; de Metavak én de Motek. Op de Metavak stonden we met een eigen stand waar Marco Brinks onze lineaire eenheden presenteerde. Op de Motek in Stuttgart waren Leo Peerboom en Leo de Jager aanwezig om onze lineaire eenheden te vertegenwoordigen op de stand van onze Duitse dealer; LTK Korb. We blikken graag even met u terug op deze succesvolle beurzen. Lees meer over Motek 2019 Lees meer over Metavak 2019

Induction Heating

Wij hebben 2 lineaire eenheden met spindels mogen leveren aan een expert in de induction heating. In de categorie volledig op maat gemaakte machines komt Almotion met zijn expertise aan bod. Lees meer..

Lineaire unit 42 meter lang!

Onlangs hebben wij een super lange unit gebouwd van maar liefst 42 meter lang! Onze klant in de machine-industrie focust zich op totaal oplossingen op gebied van motion en control en wenste van ons een oplossing met een tandriem aangedreven eenheid van deze lengte. Voor het kalibreren van sensoren is deze lengte nodig. Maar er waren geen lineaire units op de markt die dit kunnen. Lees meer..

AMX Pneumatische cilinders

A.P.I. heeft een serie AMX pneumatische cilinders volgens ISO 15552 standaard in AISI 316L roestvast staal. Deze luchtcilinders zijn ontworpen en gefabriceerd voor de voedsel- en drankenindustrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie en de medische industrie. Lees meer..