Pneumatiek besturingskast met bedieningskast

Almotion levert tegenwoordig ook regelmatig aan de offshore. Onlangs hebben wij aan een klant een pneumatiek bedieningskast en een daarbij behorende pneumatiek besturingskast afgeleverd. Deze zijn bedoeld voor het bedienen van een arm met een slang in de offshore. Natuurlijk hebben wij ook de daarbij behorende  pneumatiek cilinders mogen leveren. Deze pneumatiek cilinders hebben een boring van 160 mm en een slag van 1500 mm. Natuurlijk alles in het RVS!


RVS pneumatiek onderdelen worden ook veel gebruikt in de food industrie, mijnbouw , medische-en chemische industrie. Vaak is het zo dat deze industrieën ieder hun eigen eisen stellen aan het te gebruiken RVS pneumatiek. Wij leveren alle maten, soorten en merken roestvast staal  pneumatiek.

Almotion levert al jaren pneumatiek en de daarbij behorende service. De laatste tijd groeit ons klantenbestand met name omdat men bij ons terecht kan voor een professioneel advies. Wij adviseren onze klanten graag over de beste oplossingen voor hun pneumatiek applicatie en hoe deze te onderhouden. Ook geven wij, indien gewenst, een pneumatiek spare parts advies.

Naast RVS leveren wij natuurlijk ook alle gangbare pneumatiek ook weer van vrijwel alle merken tegen scherpe prijzen. Wij leveren o.a :

  • Festo pneumatiek
  • SMC pneumatiek
  • Pneumission pneumatiek
  • Norgren pneumatiek
  • API pneumatiek

Wij komen graag een keer bij u langs om te kijken wat Almotion voor u kan betekenen. Wij kunnen dan ook geheel vrijblijvend u voorzien van een offerte voor de door u gebruikte pneumatiek onderdelen. Neem contact op voor een afspraak.