Festo micro/rond cilinders serie DSNU

Standaard cilinders ISO 6432

Algemene omschrijving

Festo micro/rond cilinders serie DSNU

Almotion levert alle cilinder types van het merk Festo.
Wij leveren meerdere merken standaard cilinders.

De DSNU serie persluchtcilinders van Festo zijn er met diameter 8 t/m diameter 63. De boring 8 mm, 10, 12, 16, 20, 25 zijn volgens ISO 6032, de zogenaamde microcilinders.

De boringen van 32 t/m 63 noemt men rondcilinders, maar zijn niet volgens enige normering.

De cilinderbuis en zuigerstang zijn van roestvaststaal. De eindkappen zijn van geanodiseerd aluminium. De bufferingen aan het einde van de slag zijn zowel mechanisch als pneumatisch instelbaar te verkrijgen. De bevestig van deze cilinders kan erg eenvoudig door middel van de schroefdraad van de eindkappen zelf of door de vele varianten van montage toebehoren.

De zuigerstang heeft uitwendige metrische schroefdraad en hiervoor zijn diverse gaffels leverbaar.

Optioneel is er een hoge corrosiebestendige uitvoering volgens CRC3 specificatie leverbaar. De grotere diameters van deze persluchtcilinders zijn met niet verdraaibare zuigerstang verkrijgbaar. Dit wordt veelgebruikt voor pusher toepassingen in de verpakkingsindustrie.

Volledige omschrijving

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Downloads / Technische informatie

Download meer informatie over de Festo micro/rond cilinders serie DSNU van Almotion.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek ventiel het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.