Pneumatische ventielen serie Tiger 2000

Pneumatisch bediend 5/2 en 5/3

Algemene omschrijving

Pneumatisch bediend ventiel serie Tiger 2000.
5/2 – 5/3
Type: MFH, MVH, JMFH, JMVH, MFH-5/3, MVH-5/3, VL, JVL
Werkdruk: max. 2 ÷ 10 bar
Werktemperatuur: -10 °C ÷ +60 °C

Een compleet en uitgebreid bereik met 5/2-weg en 5/3-weg kleppen. Met een schotelventiel voor mono stabiele functies of zuigerspoel voor complexere versies met luchtveer en 5/3-weg ventielen.  Met stroom geoptimaliseerde interne functies voor hogere stroomsnelheden met de dezelfde breedte. Pneumatische aansluitingen G1/8, G1/4, G3/8 Divers en flexibel, zij- en voorkant montage Pneumatische of elektrische bediening.  Veelzijdige aansluittechniek met F of V magneetspoel met low stroomverbruik, zelfs voor montage op ventieleilanden. Functioneel en tijdloos design.

De pneumatisch bediend ventiel serie Tiger 2000 (zonder ATEX-categorie) kan worden gemonteerd op: PAL-verdeelrails met een gemeenschappelijk toevoerpoort of op PRS-spruitstuk blokken met een gemeenschappelijke toevoerpoort en uitlaat. De spruitstukrail en spruitstuk blok hebben 2 tot 10 klepstand.

Kleppen voor explosieve atmosferen (ATEX categorie) zijn niet geschikt voor: montage op PAL-verdeelrails of PRS spruitstukblokken.

Volledig gemonteerd ventiel klem type 02, aansluit klaar, leverbaar met Tiger 2000 kleppen (V-magneetspoel). Keuze van aansluitingen: Hoofdstekker met meerdere pinnen veldbusverbinding voor iedereen gemeenschappelijke veldbus protocollen autonoom met geïntegreerde besturing (PLC) Voor G1/8 en G1/4

Eigenschappen

Merk

Interesse gekregen in dit product?

Bent u geïnteresseerd geworden in dit product? Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u. Wat bij uw wensen en eisen past.

Prijs aanvragen

Downloads / Technische informatie

Download meer informatie over de Pneumatische ventielen serie Tiger 2000 van Almotion.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden

Indien u meer wilt weten of een advies wilt hebben welke pneumatiek ventiel het beste bij uw toepassing gebruikt kan worden, neemt u dan contact op met onze adviseur.