Wekelijkse update Almotion

Op deze pagina delen wij graag met u onze nieuwste ontwikkelingen. Met deze wekelijkse update van Almotion presenteren wij u de highlights welke die week binnen onze werkplaats voorbij gekomen zijn.

Week 15

Onze lineaire unit LT2 is toegepast in een nieuwe 'wasstraat' voor het reinigen van ziekenhuisbedden.

Week 11

Almotion produceerde lineaire eenheden van de LT80S serie voor een machinebouwer in de tuinbouw. De lineaire eenheden worden gebruikt om producten te palletiseren.

Week 10

Eerste 4 van 10 stuks LT80.
Met speciale eindkap op klantwens.

Week 8

Twee lineaire units LTC - S1 uitvoering. Links en rechts uitvoering.

Week 7

4 speciale LTC units. Voorzien van RVS assen, wielen, lagers en bouten. Deze units worden gebruikt in een machine in een bakkerij.

Week 6

9x LT60S met inwendige olie tank

week 5

24 lineaire units. Vision systemen.

Week 4

2 volledig RVS units volgens klantspecificaties

Week 3

Lineair geleidingssysteem voor een pop up toilet. 5 keer lineaire eenheid RVS

Week 3

10x LT80 units waarvan 2 units uigtevoerd met 2 sledes
I.p.v. 1 en 2 units met een langere slede

Week 52

Spoed project 48x lineaire eenheden LT55. Vorige week kregen we aanvraag binnen en binnen een week zijn deze verstuurd aan de machinebouwer!

Afgelopen week geleverd: RVS316 pneumatische afsluiten, G2”, met open nulstand. Speciaal voor “hete” omstandigheden. Met een omgevingstemperatuur bestendigheid van 200ºC

Week 51

Recentelijk heeft Almotion pneumatiek geleverd voor een serie machinebouwer die ultrasoon reinigers bouwt. Bij deze applicatie zorgt de pneumatische oplossing van Almotion ervoor dat het deksel van deze ultrasoon reiniger gecontroleerd open- en dichtgaat.

Week 50

Deze week hebben we weer verzorgingsunits mogen leveren voor de jaarlijks grootonderhoud van een steenfabriek.

Week 49

Ombouw lineaire eenheid LT80. De unit wordt voorzien van een afdichtband.

Week 48

Voor een klant hebben wij een speciale pneumatische besturing geleverd. Op klantwens is een veel gebruikte manchetafsluiter gebruikt.

Week 47

Lineaire units in een curlingbaan. De units hebben een lengte van maar liefst 10 meter. Het doel van dit lineaire geleidingssysteem is de curlingstenen soepel en geruisloos terugbrengen naar het beginpunt.

Week 45

Standaard Lt80S unit maar dan net even anders. De units zijn voorzien van een langere slede, namelijk met een lengte van 500 mm.

Week 44

Afgelopen week 2 lineaire units van 4 meter geleverd voor een palletizer machines voor de topfolie.

Week 43

Deze week hebben we weer een volledige RVS unit mogen leveren. Deze lineaire eenheid wordt in dit geval gebruikt voor een sanitaire toepassing.

Week 42

Deze week leveren wij weer 9 stuks lineaire eenheden LT50. De units worden gebruikt in een machine om flesjes in een laboratorium te vullen.

Week 40

Deze week leveren wij weer 9 stuks lineaire eenheden LT60S. De units worden gebruikt in een bloemverpakkingsmachine. Deze 9 lineaire eenheden zijn een deel levering van 25 stuks.

Week 37

Deze week leveren wij parallel lopende lineaire eenheden . Deze worden toegepast in intern transportsystemen.

Week 36

Deze week leveren wij weer een unieke lineaire eenheid LT50. Deze LT50 bestaat uit een profielrail bestaat met een dubbele railgeleiding voor extra stabiliteit.

Week 35

Almotion heeft er weer een octrooi bij voor lineaire aandrijftechniek! Super trots! Onder nieuws staat het volledige artikel.

Week 34

Olievernevelaar met groot reservoir. Dit is een 2 liter reservoir met pneumatiek olie. Ook leverbaar in 5 liter.

Week 33

Work in progress. Hier ziet u 9x de lineaire eenheid LT80 van 4,5 meter in de maak.

Week 32

AMAK persluchtcilinders met een INOX AISI 316 zuigerstang toegepast in de offshore en scheepsindustrie.

Week 30

Lineaire unit van 12 meter lang met een speciale tandriem. Al eerder hebben wij deze variant geleverd met een lengte van 6 meter.

Week 29

Wij hebben weer een grote voorraad stoppercilinders. Deze worden veel gebruikt in de palletindustrie.

Week 27

Mooie lineaire units LT88 in de maak. Maar liefst 56 stuks.

Week 24

Door onze diversiteit en veelzijdigheid van aluminium profielen maken wij ook op maak gemaakte frames.

Week 23

Grote gaffel met kogelkop. Dit is een gaffel met kogelkop voor een ø320mm cilinder. Voor de beeldvorming: De cilinder is een ø25mm en heeft een M10x1,25 schroefdraad. De gaffel met kogelkop heeft een M50 x 2 schroefdraad. Zo belangrijk zijn de juiste maten.

Week 22

Wij leveren extra lange units. Lineaire units langer dan 6 meter. Deze worden professional verpakt met het juiste verpakkingsmateriaal.

Week 14

Geautomatiseerde boorinstallatie. Pneumatiek en lineairtechniek komen hierin samen. Hier is AMA cilinder gebruikt en de lineaire eenheid LTY135.

Week 13

Lineaire eenheid met speciale slede in een X-Y configuratie. 2 x LT2-TR-C10 voor de X-as en 1 x LT2-TR-S20D voor de Y-as.

Week 11

Lineaire eenheden: LT50-TR-S15 op maat gemaakt

Week 4

Lineaire eenheden: LT50S-TR-G8 / LTC-TR-C10-D1

Week 4

Lineaire eenheid: LT50S-TR-S15D

Week 2

Lineaire eenheid: LT50-TR-G8
Onze klant levert 10 machines af met onze lineaire eenheden van de LT50 serie.

Week 2

Lineaire eenheid: LTC
De lineaire eenheid LTC van ruim 20 meter lang is hier bij ons voorgemonteerd. Daarna is deze gedemonteerd, zodat het makkelijker in elkaar te zetten is voor de klant.

Week 52

Deze week maar liefst 14 zuigerstangloze cilinders met lineaire loopwielgeleidingen afgeleverd. Deze cilinders zijn door ons samengesteld.

Week 50

Lineaire eenheid: LTY

Week 50

Lineaire eenheid: LT50-G8 en S15 met frame.
Mooi stukje lineairtechniek! Hier ziet u een frame met een XYZ beweging.

Week 47

Lineaire eenheid: LT88
Deze week verlaten weer 40 lineaire eenheden LT88 onze prodcutie hal. Deze lineaire eenheden zijn bestemd voor een drukkerij. Op de units worden camera's geplaats welke de kleurcodering bewaakt. Het proces is volautomatisch. De lineaire eenheden zijn manueel en motorisch aangestuurd.

Week 47

Lineaire eenheid: LT60S
Onze lineaire eenheid de LT60S met intern een olietankje verwerkt.

Week 46

Lineaire eenheid: LTC-S2
Deze week hebben wij vijf(!) lineaire eenheden van maar liefst 10 meter mogen leveren. Deze units worden gebruikt ten behoeve van een curling baan. De lineaire units worden gebruikt om curling stenen terug te brengen.

Week 45

Lineaire eenheid: combinatie LTC en LT2
Deze lineaire unit is geleverd ten behoeve van een freestafel.

Week 42

Lineaire eenheid: : LTC-TR-D1
LTC-TR-D1 geleverd ten behoeve van revisie spuitbeweging.

Week 40

Lineaire eenheid: LTC
Zeer recentelijk hebben wij een lineaire aandrijving op de markt gebracht welke geschikt is voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze RVS lineaire unit is ontwikkeld op basis van onze modulaire lineaire eenheid LtC.

Week 40

Lineaire eenheid: LTC
Onlangs hebben wij onze klant mogen voorzien van een lineaire eenheid van maar liefst 42 meter lang! Onze klant in de machine-industrie focust zich op totaal oplossingen op gebied van motion en control en wenste van ons een oplossingen met een lineaire eenheid van maar liefst deze speciale lengte.