Wekelijkse update lineairtechniek

Op deze pagina delen wij graag met u onze nieuwste lineaire ontwikkelingen. Met een wekelijkse update op gebied van geproduceerde lineaire eenheden presenteren wij u de highlights van lineaire eenheden die in die week onze werkplaats verlaten hebben.

Week 27

Mooie lineaire units LT88 in de maak. Maar liefst 56 stuks.

Week 24

Door onze diversiteit en veelzijdigheid van aluminium profielen maken wij ook op maak gemaakte frames.

Week 23

Grote gaffel met kogelkop. Dit is een gaffel met kogelkop voor een ø320mm cilinder. Voor de beeldvorming: De cilinder is een ø25mm en heeft een M10x1,25 schroefdraad. De gaffel met kogelkop heeft een M50 x 2 schroefdraad. Zo belangrijk zijn de juiste maten.

Week 22

Wij leveren extra lange units. Lineaire units langer dan 6 meter. Deze worden professional verpakt met het juiste verpakkingsmateriaal.

Week 14

Geautomatiseerde boorinstallatie. Pneumatiek en lineairtechniek komen hierin samen. Hier is AMA cilinder gebruikt en de lineaire eenheid LTY135.

Week 13

Lineaire eenheid met speciale slede in een X-Y configuratie. 2 x LT2-TR-C10 voor de X-as en 1 x LT2-TR-S20D voor de Y-as.

Week 11

Lineaire eenheden: LT50-TR-S15 op maat gemaakt

Week 4

Lineaire eenheden: LT50S-TR-G8 / LTC-TR-C10-D1

Week 4

Lineaire eenheid: LT50S-TR-S15D

Week 2

Lineaire eenheid: LT50-TR-G8
Onze klant levert 10 machines af met onze lineaire eenheden van de LT50 serie.

Week 2

Lineaire eenheid: LTC
De lineaire eenheid LTC van ruim 20 meter lang is hier bij ons voorgemonteerd. Daarna is deze gedemonteerd, zodat het makkelijker in elkaar te zetten is voor de klant.

Week 52

Deze week maar liefst 14 zuigerstangloze cilinders met lineaire loopwielgeleidingen afgeleverd. Deze cilinders zijn door ons samengesteld.

Week 50

Lineaire eenheid: LTY

Week 50

Lineaire eenheid: LT50-G8 en S15 met frame.
Mooi stukje lineairtechniek! Hier ziet u een frame met een XYZ beweging.

Week 47

Lineaire eenheid: LT88
Deze week verlaten weer 40 lineaire eenheden LT88 onze prodcutie hal. Deze lineaire eenheden zijn bestemd voor een drukkerij. Op de units worden camera's geplaats welke de kleurcodering bewaakt. Het proces is volautomatisch. De lineaire eenheden zijn manueel en motorisch aangestuurd.

Week 47

Lineaire eenheid: LT60S
Onze lineaire eenheid de LT60S met intern een olietankje verwerkt.

Week 46

Lineaire eenheid: LTC-S2
Deze week hebben wij vijf(!) lineaire eenheden van maar liefst 10 meter mogen leveren. Deze units worden gebruikt ten behoeve van een curling baan. De lineaire units worden gebruikt om curling stenen terug te brengen.

Week 45

Lineaire eenheid: combinatie LTC en LT2
Deze lineaire unit is geleverd ten behoeve van een freestafel.

Week 42

Lineaire eenheid: : LTC-TR-D1
LTC-TR-D1 geleverd ten behoeve van revisie spuitbeweging.

Week 40

Lineaire eenheid: LTC
Zeer recentelijk hebben wij een lineaire aandrijving op de markt gebracht welke geschikt is voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze RVS lineaire unit is ontwikkeld op basis van onze modulaire lineaire eenheid LtC.

Week 40

Lineaire eenheid: LTC
Onlangs hebben wij onze klant mogen voorzien van een lineaire eenheid van maar liefst 42 meter lang! Onze klant in de machine-industrie focust zich op totaal oplossingen op gebied van motion en control en wenste van ons een oplossingen met een lineaire eenheid van maar liefst deze speciale lengte.