Best gelezen nieuws 2022 so far

Elke week delen we ons nieuws met u op onze nieuwspagina. Van leuke projecten die we hebben gedaan tot nieuws over evenementen. En van ‘how to’s’ tot het verkrijgen van een octrooi op een van onze producten. In dit artikel blikken we terug op onze best gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.

1. Octrooi voor RVS lineaire eenheid

Het best gelezen nieuwsbericht van afgelopen half jaar is het nieuws over een octrooi dat wij mochten ontvangen voor onze RVS lineaire eenheid. De LTi60 heeft een uniek, open ontwerp. Hierdoor is hij bijvoorbeeld perfect voor de voedingsmiddelenindustrie.

Octrooi-voor-RVS-lineaire-eenheid

Lees het artikel

2. Koude lange units

Op plek 2 staat ‘Koude lange units’, waarin wij foto’s van onze LTC units in de Verenigde Staten laten zien. Deze lineaire eenheden van 6 meter lang zijn succesvol getest in een koude omgeving. Ze dienen voor het besproeien van gewassen.  

LTC 6 meter lang

Lees het artikel

3. Reparatie zuigerstangloze cilinder

Begin dit jaar plaatsten we een nieuwsitem over het repareren van een zuigerstangloze cilinder. Op deze cilinders staat een waarschuwing om hem los te koppelen wanneer men aan de machine gaat lassen. Doordat dit niet is gebeurd, is de afdichtband beschadigd. Met onze 20 jaar ervaring met zuigerstangcilinders, repareerden wij deze cilinder zonder problemen.   

Waarschuwing zuigerstangloze cilinder

Lees het artikel

Meer nieuws:
LT50 units voor productiemachine
Zuigerstangloze cilinder gereviseerd